Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Ψάχνω τελευταία λύσεις ενεργειακής αυτάρκειας όπως έχω αναλύσει και παλιότερα εκτενώς.Στη προσπάθεια αυτή θα σας παραθέσω κάποιες λύσεις σε συγκεκριμένες απαιτήσεις μου που πιθανολογώ ότι είναι και πολλών άλλων.
Υπόθεση εργασίας:
θέλω να μετατρέψω το ποδήλατο μου σε ηλεκτρικό κι όχι να ξοδέψω μια περιουσία για να αγοράσω ένα καινούριο ηλεκτρικό και θέλω να το κάνω αξιόπιστα εύκολα και αποτελεσματικά αλλά με λίγα χρήματα και εγγύηση.
Βρήκα λοιπόν μια Ελληνική εταιρία που έχει εμπειρία σε ότι αφορά φωτοβολταικά και ανανεώσιμης ενέργειας σύνολα-κιτ για το σπίτι, το σκάφος, το τροχόσπιτο και ω του θαύματος για το ποδήλατο!
Με τριακόσια ευρώ παίρνω το  σύνολο κίτ ποδηλάτου το εφαρμόζω στο ποδήλατο μου κι έχω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με ανεξαρτησία 55χιλιομέτρων και σύστημα 36βολτ  250wat δηλαδή πολλή δύναμη για τις ανηφόρες.Επιπλέον εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς αντιρρήσεις και προυποθέσεις.

Δείτε πως γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας:


Περιγραφή Προϊόντος.Ετοιμοπαράδοτο σε 25 ημέρες μετά την παραγγελία κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό 250W σε μέγεθος 26".

Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών κιτ μετατροπής, που κατασκευάζεται στην Κίνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο, που παράγει και έτοιμα ηλεκτροκίνητα οχήματα (πχ σκούτερ) έχοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία!Αποκτήστε λοιπόν ένα ποιοτικότερο κιτ μετατροπής ακόμη και από αυτό που "φοράνε" τα περισσότερα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα των 1.500 ευρώ - χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ποδήλατο χαμηλής ποιότητας και αισθητικής! Κι αυτό επειδή με ένα κιτ μετατροπής επιλέγετε εσείς το ποδήλατο που θα μετατρέψετε σε ηλεκτρικό!Και επιπλέον, στο δικό μας κιτ μετράει και η ευκολία τοποθέτησης και η σιγουριά:•Με αναλυτικές ελληνικές οδηγίες χρήσης και φωτογραφίες.

•Με όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!

•Έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε!

•Σε λίγα λεπτά θα κυκλοφορείτε με το νέο σας ηλεκτρικό ποδήλατο!Και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!Απίστευτη Απεριόριστη EγγύησηΗ εγγύηση που δίνουμε αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε αυτό το κιτ μετατροπής. Εμπιστοσύνη που στηρίζεται και στην εμπειρία εκατοντάδων φίλων που το προτίμησαν!ΟΛΑ τα μέρη αυτού του κιτ καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με καινούριο (και όχι επισκευής), χωρίς περιττές ερωτήσεις και "εμπόδια" όπως ...αλλού!Μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμη και αν απλώς δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα 7 ημέρες (λίγο ...δύσκολο να συμβεί αυτό - κανείς δεν το επιστρέφει μόλις το δοκιμάσει)!Αναλυτική Περιγραφή:Με αυτό το κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό ποδήλατο (με ισχυρό μοτέρ ισχύος 250W), μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα συνηθισμένο ποδήλατο 26" ώστε να κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση!Τέλος στις δύσκολες μακριές ανηφόρες με κλίση έως και 10 μοίρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλες διαδρομές. Προσθέστε ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές!Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο. Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή! Στο ηλεκτρικό ποδήλατο βέβαια δεν είναι η τελική ταχύτητα που ενδιαφέρει, αλλά η δύναμη και η υποστήριξη που προσφέρει το ηλεκτρικό μοτέρ, για ξεκούραστες και μεγαλύτερες διαδρομές!Για ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρό μοτέρ των 250 Watt δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).Αυτό το κιτ μετατροπής είναι για τον εμπρός τροχό, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, αλλά και για να μοιράζεται καλύτερα και ισορροπημένα το βάρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο (μπροστά ο τροχός με το μοτέρ, πίσω στη σχάρα οι μπαταρίες).Είναι κατάλληλο για ποδήλατα 26". Μεγαλύτερη διάμετρος τροχού δεν συστήνεται επειδή μειώνεται δραστικά η ροπή και άρα η δύναμη του ηλεκτρικού ποδηλάτου στις ανηφόρες.Τεχνικά χαρακτηριστικάΙσχύς μοτέρ: 250W hub motor

Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή

Διαγώνιος τροχού: 26" aluminum double sidewall

Μέγιστη ταχύτητα (μόνο με το μοτέρ): 25km/h

Αυτονομία: έως και πάνω από 55km

Με ή χωρίς μπαταρίες 36V/10-12AH GEL (ανάλογα με την επιλογή σας)

Καθαρό βάρος: 19.5kg με μπαταρίες GEL

Χρόνος φόρτισης: 4-6h

Υποστήριξη κλίσεων: <10°

Pedal Assisted System (Pedelec).

Φορτιστής μπαταριών 36V (αυτόματος).

Εγγύηση: 1 έτος

Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!Οι μπαταρίες και η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατοΗ συνδεσμολογία είναι πανεύκολη, αφού στο δικό μας κιτ, σε αντίθεση με αυτά που θα βρείτε στο εξωτερικό, όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους από πριν! Εσείς απλά τοποθετείτε τον τροχό και τον συνδέετε στις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα στο δικό μας κιτ είναι οι καλύτερες που υπάρχουν:Διαθέτουμε μπαταρίες GEL ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μoλύβδου (μόνο εδώ όμως, στην ίδια τιμή με τις απλές).Πολύ Σημαντικό: Σε όλα τα φθηνά έτοιμα ποδήλατα (ή και κιτ μετατροπής) που διατίθενται με μπαταρίες μολύβδου, σας δίνουν απλές και φθηνές μπαταρίες μολύβδου (δηλαδή όχι βαθιάς εκφόρτισης με χοντρές πλάκες μολύβδου και με την γραπτή ένδειξη GEL). Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως θέλουν αλλαγή μετά από λίγους μήνες. Εμείς διαθέτουμε με κάθε κιτ μετατροπής, μπαταρίες ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα με ηλεκτρολύτη GEL για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις (όπως συμβαίνει με τη χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα). Είναι μάλιστα επώνυμες της μάρκας ULTRACELL.Tο κάθε βύσμα ταιριάζει μόνο με την αντίστοιχη υποδοχή και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια λάθος σύνδεση. Απλά, αλλάξτε τον τροχό του ποδηλάτου με το νέο τροχό του κιτ μετατροπής που έχει ενσωματωμένο το μοτέρ και συνδέστε τον με τη μπαταρία.Αν πάλι δεν θέλετε να ασχοληθείτε εσείς με τη μετατροπή, μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ποδηλατά, ή οποιονδήποτε τα καταφέρνει με απλές κατασκευές. Συμπεριλαμβάνονται φυσικά αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία.Στο κιτ αυτό περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για τη μετατροπή:1. Ενισχυμένος εμπρός τροχός 26" με μοτέρ 250W.

2. Εγγυημένα αδιάβροχο για χρήση στη βροχή.

3. Αυτόματος ρυθμιστής.

4. Μπαταρίες 36V/12AH GEL (προαιρετικά ανάλογα με την επιλογή σας)

5. Θήκη μπαταριών με κλειδί (προαιρετικά ανάλογα με την επιλογή σας).

6. Χειρολαβές φρένων με αυτόματη απομόνωση του μοτέρ στο φρενάρισμα.

7. Σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης του μοτέρ από τα πετάλια (pedelec).

8. Περιστροφική χειρολαβή ενεργοποίησης του μοτέρ.

9. Όλα τα καλώδια και τα βύσματα συμπεριλαμβάνονται και είναι ήδη έτοιμα στη θέση τους. Συνδέονται μόνο με ένα τρόπο, ένα-προς-ένα κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης σύνδεσης. Το δικό μας κιτ έχει ελληνικές οδηγίες!Όλα τα ανταλλακτικά που ενδέχεται να χρειαστούν βρίσκονται συνεχώς και πάντα ετοιμοπαράδοτα!Οι μπαταρίες:Στο δικό μας κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, σας προσφέρουμε τις καλύτερες μπαταρίες μολύβδου που υπάρχουν, τελευταίας τεχνολογίας GEL:Αν επιλέξετε οικονομικές μπαταρίες μολύβδου, τότε σας προσφέρουμε μπαταρίες ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα 36V 12AH GEL (για διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου).Σημαντικό: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με τάση 24V είναι ανεπαρκή και λιγότερο ασφαλή για βαριά χρήση, γι΄ αυτό επιλέγουμε πάντα στα 36V. Έχουμε τη μεγαλύτερη πείρα στα ηλεκτρικά ποδήλατα και μιλάμε από εμπειρία! Μη συμβιβαστείτε με 24V για κανένα λόγο!Η χωρητικότητα των ειδικής κατασκευής για ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών GEL είναι 12ΑΗ. Εκτός από τεράστια αυτονομία, αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού καταπονούνται λιγότερο από άλλες μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας.Πρωτότυπες θήκες σχάρας για τις μπαταρίες:Για τις μπαταρίες GEL μπορείτε να αποκτήσετε προαιρετικά και ένα ειδικό τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών.Η μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο βήμα-βήμαΜπορείτε να δείτε μια τέτοια μετατροπή σε ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτό το κιτ στην παρακάτω ιστοσελίδα:

www.iqsolarpower.com/solar_electric_bike.htm7 λόγοι για να επιλέξετε το κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου τώρα:1) Με το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου να αυξάνεται συνεχώς, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να επιλέξετε τον οικονομικότερο, υγιέστερο και οικολογικότερο τρόπο μεταφοράς!2) Τα έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα κοστίζουν 3 έως 4 φορές παραπάνω, ενώ τα περισσότερα είναι με τάση 24 Volt που συνεπάγεται σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις και ασφάλεια σε σχέση με το δικό μας κιτ μετατροπής που λειτουργεί με 36 Volt!3) Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα απλό ποδήλατο που θα σας αρέσει αισθητικά και θα είναι και ασφαλέστερο ποιοτικά και να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό, παρά να αγοράσετε ένα έτοιμο ηλεκτρικό με ...ασιατική καταγωγή και αισθητική (που μάλιστα κοστίζει και πολύ ακριβότερα)!4) Το δικό μας κιτ διατίθεται με ΕΠΩΝΥΜΕΣ μπαταρίες μολύβδου ΒΑΘΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ και μάλιστα GEL, που σημαίνει διπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες μολύβδου που έχουν άλλα κιτ μετατροπής ή έτοιμα ηλεκτρικά ποδήλατα. Με προαιρετικό τσαντάκι σχάρας με αποσπώμενη θήκη μπαταριών!5) Στο δικό μας κιτ μετατροπής για ηλεκτρικό ποδήλατο, έχουν γίνει οι συνδέσεις από πριν ώστε να μη χρειάζεται να ενώσετε σχεδόν τίποτε! Οι οδηγίες μάλιστα είναι σε απλά ελληνικά με φωτογραφίες και όχι ...κινέζικα!6) Το δικό μας κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου διαθέτει μοτέρ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (με 5ετή εγγύηση γι΄ αυτό)!7) Και ενώ είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο κιτ μετατροπής που υπάρχει (ποιοτικότερη κατασκευή, καλύτερος εξοπλισμός, ανώτερη αισθητική, μεγαλύτερη εγγύηση, ανώτερες μπαταρίες) το διαθέτουμε σε τιμή χονδρικής για να μπορούν να το αποκτήσουν όλοι!Ανοίξτε το κουτί, ακολουθείστε τις απλές οδηγίες τοποθέτησης και σε μια ώρα θα κυκλοφορείτε με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο! Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που έχετε κάποια απορία, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε!.
Για περισσότερα και για αγορές.
 
http://www.greenenergyparts.com/index.php/electricbicycle.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ